Körfez Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon Belli Oldu
 Körfez Belediyesi’nin, personel ile sosyal bağları güçlendirmek amacıyla her yıl düzenlediği birimler arası futbol turnuvası, Koruma Amirliği ve Özel Kalem müdürlüğünün oynadığı final maçıyla sona erdi.

12 Birim Müdürlüğü Turnuvada Mücadele Etti

12 birim müdürlüğünün mücadele ettiği turnuva birbirinden güzel müsabakalara sahne oldu. Körfez Belediyesi 95 Evler Halı Saha Tesislerinde oynanan müsabakalar renkli görüntüler oluşturdu. 12 birim müdürlüğünün oluşturduğu takımlar haftalardır oynadığı maçlar sonucunda, finale kalan Koruma Amirliği ve Özel Kalem müdürlüğü arasında çekişmeli bir final maçı gerçekleşti.

Çekişmeli Geçen Maçın Ardından Şampiyon Takımı Penaltı Atışları Belirledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Belediye Başkan Yardımcıları, Özel Kalem müdürü Emrah Çoban, Birim Müdürleri, Belediye Meclis üyeleri ve belediye personelinin izlediği maçta Koruma Amirliği ve Özel Kalem müdürlüğü 8–8 berabere kaldı.

Beraberlikle sonuçlanan maçın galibini penaltı atışları belirledi. Kıran kırana geçen maç aynı şekilde penaltılarda da devam etti. Uzun süre atılan penaltıların sonucunda Şampiyon takım ‘Koruma Amirliği’ oldu. İkinci olan takım Özel Kalem müdürlüğü madalyalarını Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu’ndan aldı.

Şampiyonluk Kupasını Başkan Baran’dan Aldılar

Çekişmeli geçen turnuvanın Şampiyonu olan takım Koruma Amirliği Şampiyonluk kupasını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dan aldı. Büyük sevince neden olan kupa töreninde kupalarını alan Koruma Amirliği’nin oyuncularının sevinci görülmeye değerdi. Çeşitli ödüllerin verildiği törende madalyalar ve ödüller takım oyuncularına sıra ile verildi.

Üçüncülük maçının da oynandığı turnuvada Elektronik Birimi ile Park ve Bahçeler müdürlüğü karşı karşıya geldi. Müsabakanın sonucunda Park ve Bahçeler müdürlüğü oyuncuları Elektronik Birimi’ni 9–5 yenerek turnuvanın üçüncüsü olmayı hak kazandı. Turnuvanın sonuçlanması ile Şampiyon takım Koruma Amirliği olurken ikiciliği Özel Kalem müdürlüğü üçüncülüğü ise Park ve Bahçeler müdürlüğü aldı.

 

Final Maçının Hakemliğini Mustafa Çulcu Yaptı

Eski Fifa kokartlı ve eski MHK başkanı, Kocaeli Bölgesi Hakemi Mustafa Çulcu oynanan final maçının hakemliğini yaptı. Ülkemizin yetiştirdiği başarılı hakemlerden biri olan Mustafa Çulcu final maçında başarılı bir performans gösterdi. Maçın bitmesinin ardından ödül töreninde Belediye Başkanı İsmail Baran, Mustafa Çulcu’ya teşekkür ederek plaket takdim etti.

Gol Kralı 43 Golle Adem Koyun

Birbirinden güzel gollerin atıldığı Birimler Arası futbol turnuvasında oynadığı güzel futbolla göz dolduran Adem Koyun 43 golle turnuvanın gol kralı oldu. Gol krallığına layık görülen Adem Koyun ödülünü Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dan aldı.

Başkan Baran ,”Körfez Çok Büyük Spor Yatırımlarına Kavuşuyor”

Kupa töreninin yapılmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Başkan Baran, Turnuvanın, sporun yanında dostluk, arkadaşlık, birlik ve beraberliği de pekiştirdiğini söyledi. Başkan Baran, “Futbol kardeşliktir. Tesisleşme ve spora yatırım yapıldığında başarı da beraberinde gelir. Körfez çok büyük spor yatırımlarına kavuşuyor. Körfez’e kazandırdığımız spor tesislerimizi seyirlik değil, kullanmak için yaptık. Açtığımız Körfez Futbol Okulunda birbirinden güzel gençlerimiz ve çocuklarımız kendilerini uzman teknik adamlar tarafından yetiştiriliyor. Spora dair olan bütün projelerimiz ve yatırımlarımız devam edecektir. Amacımız 7’den 70’e herkesin spor yapmasına imkân sağlamak. Sporun yanında dostluk, arkadaşlık, birlik ve beraberliğinde pekişeceği turnuvaya katılan tüm müdürlüklerimize, takımlarımıza ve personelimize teşekkür ediyor, birinci olan takımı tebrik ediyorum.”dedi.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817