banner2752
banner2750
banner2776

Körfez Belediyesi Cep Mobile Büyük İlgi

Çağdaş ve modern belediyecilik anlayışı ile vatandaşların birçok işlemi elektronik ortamdan yapabilmesi ve güncel bilgilere ulaşabilmesi için kolları sıvayan Körfez Belediyesi, Android ve IOS uygulamalarını kullanıma açtı. Vatandaşlar, App Store ve Google Play üzerinden “Körfez Belediyesi” uygulamasını indirmeye başladı.

KOLAY ULAŞILABİLİRLİK

Mobil uygulama sayesinde vatandaşlar; Körfez’de yapılan ve yapılacak olan projelere, güncel haberlere, nöbetçi eczaneler, yol tarifi, etkinlikler, borç sorgulama, ödeme işlemleri, e-İmar uygulaması ve çek ilet gibi bir çok fazla seçeneğe anında ulaşabilecekler.

150 KİŞİ ÖDEME GERÇEKLEŞTİRDİ

Uygulamanın indirilmeye başlanması ile birlikte vatandaşlar için de kolaylıklar oluştu. İlk ay içinde 1500’e yakın vatandaş mobil uygulamaları indirdi. Pandemi süresince de 150 kişi emlak vergilerini mobil uygulama üzerinden e-belediyecilik modülünü kullanarak gerçekleştirdi.

TEKNOLOJİ ÇAĞINDAYIZ

Başkan Şener Söğüt de uygulamayla ilgili; “Çağ teknoloji çağı. Teknoloji olabildiğince her alana girmiş durumda. Büyük kolaylıklar sunuyor. Biz de belediye olarak istiyoruz ki bu teknolojinin bir çok imkanından yararlanalım. Vatandaş açısından da bizim açımızdan da büyük kolaylık.

ÇEK-İLET İLE İLETTİLER

Uygulama ile 100’e yakın vatandaşımız da çek ilet vasıtası ile sorunlarını bize aktarmış oldu. Sadece çek ilet değil; e-belediyecilik hizmetlerinden yararlanabileceği, ilçemizdeki cenazelerden haberi olacağı, ihaleleri izleyeceği, nöbetçi eczane ve şehir rehberine ulaşabileceği bir uygulama” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680