Körfez Belediyesi Futbol Okuluna İlgi artıyor
 Körfez Belediyesi tarafından hazırlanan ve Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan tarafından organize edilen Futbol Okulu’na her geçen gün daha fazla aysıda üye kaydı yapılmaya başladı.

Geleceğin usta ayaklarını belirleyip, eğitmek amacıyla başlatılan okula, ilk etapta 50 çocuk kayıt yaptırırken, kısa zamanda bu rakam 250’yi buldu. Körfez 95 Evler Çim Halı’da devam eden Futbol Okulu’nda, katılan geleceğin futbolcuları, antrenörler Erdoğan Koç, Tuncay Badekim ve Fırat Türkel tarafından eğitiliyorlar.

Gruplar halinde eğitim gören çocuklar, yaş guruplarına göre top çevirme, top sürme, koşma gibi hareketlerde eğitiliyorlar. Bir süre devam edecek olan okulda, çocuklar başarı ve becerilerine göre ayrılarak eğitimleri devam edecek.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, futbol ile başlayan okulun, önümüzdeki tarihlerde voleybol ve basketbol olarak ta açılacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817