banner2752
banner2750
banner2776

KÖRFEZ BELEDİYESİ HER YERDE
 Körfezlilerin Yaşam Kalitesini Yükseltiyor

Körfez için ilklere imza atan Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de ilk kez hayata geçirilen projeler ilçe halkının ekonomik ve sosyal hayatını olumlu yönde etkiliyor. Projeler hem Körfezlilerin yaşam kalitesini yükseltiyor hem de Körfez’in yıldızını parlatıyor. Körfez’in kaderini değiştiren bazı projeler Başkan Baran’ın, Körfez’de hayata geçirdiği projelerden birisi kapalı pazar alanı. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar alanı açıldığı günden bugüne Körfezlilere hijyenik bir şekilde alışveriş yapma imkanı sunuyor. 2016 yılı ile Güney Mahallesinde startı verilecek olan kapalı Pazar alanı Fatih Mahallesini de kapsayacak.

Her Mahalleye Eşit Hizmet

Yol açım ve asfalt çalışmasına hız veren Körfez Belediyesi, hem planladığı projelerle halkın taleplerini çözüyor hem de hızla yol açma ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yolların açılmasının, düzenlenmesinin ve asfaltlanmasının, mevsim şartları izin verdiği sürece devam edeceğini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Yolu ve asfaltı olmayan hiç bir bölgemiz kalmayacak” dedi. Son olarak Hereke bölgesinde Lalezar Sokak, Ulupınar Sokak, Kışladüzü Küllük Mevkii, Mehmet Birol Caddesinde yol açım ve asfalt serim çalışmasını tamamlayan belediye ekipleri, belirli programlar dahlinde çalışmalarını Hereke bölgesinde sürdürecek.

Hizmetin her yere eşit olarak ulaştırılması gerektiğini belirten Başkan Baran, “Sürekli büyüyen mahallelerimizde yeni yollar açarak, o bölgedeki yaya ve araç trafiğini rahatlatıyoruz. Dar olan yollarımızda genişletme ve yol açımı çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bölge, mahalle, sokak ayrımı yapmadan Körfez’de her yere hizmet götürüyoruz” dedi.

Körfez’de Sokaklar Pırıl Pırıl

"Daha temiz bir Körfez için el ele" sloganıyla yola çıkan Körfez Belediyesi 36 mahallede 200 kişiden oluşan temizlik ekipleri, cadde ve sokaklardaki temizlik faaliyetlerinde titiz bir çalışma sürdürüyor. Modern şehircilik anlayışıyla her geçen gün çehresi değişen Körfez’de sokaklar süpürülmekle kalmıyor, deterjanlı su ile yıkanıyor. Körfez’de girilmedik sokak bırakmayan temizlik ekipleri günün erken saatlerinden gece yarısına kadar süren rutin temizliklerinin yanı sıra, belirli aralıklarla yapılan cadde ve sokak yıkamaları ile parkların temizliğini de gerçekleştiriyor. Pazaryerleri ve çöp çıkarma noktalarının da son teknoloji araçlarla yıkandığı Körfez’de, çöp çıkarma saatleri ve uyulması gereken kurallar konusunda da vatandaşlar bilgilendiriliyor. İlçe temizliğinin öncelikli hizmet olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "İlçemizi köşe bucak temizliyoruz.” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680