Körfez Belediyesi Korosunun Konseri İzleyenleri Büyüledi
 Körfez Belediyesi’nin Türk Halk ve Türk Sanat Müziği korosu verdiği muhteşem konserle izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşatırken adeta kulakların pasını aldılar. Geceye, seslendirdiği türküyle Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan damgasını vurdu.

 

Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile eşi Ayşe Pehlivan’ın ev sahipliği yaptığı konsere; Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, daire müdürleri, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

 

Körfez Belediyesi THM ve TSM korosu şef Aysel Demircan yönetiminde verdikleri muhteşem konserle izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan seslendirdiği türkü geceye ayrı bir renk kattı. Büyük ilgi gören konserde THM ve TSM korosu ve solo yapan sanatçılar uzun süre alkışlandılar. 24 eserin seslendirildiği gecenin sonlarına doğru Başkan Pehlivan birde teşekkür konuşması yaptı. Programın sonunda Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile Ayşe Pehlivan şef Aysel Demircan’a çiçek takdim ettiler.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817