Körfez Belediyesinin yeni binasını gördünüz mü? Tek kelimeyle muhteşem!!!

Körfez Belediyesi Yarımca’daki Petkim Işıklarının oraya, İlçenin nerdeyse tam ortası olan yere,  alışılmışın dışında yepyeni bir belediye binası inşa etti.  Dışarıdan bakınca görkemiyle dikkat çeken,  içerde de farklı mimari özellikleri bir araya getiren bina sayesinde vatandaşlar daha hızlı ve kolay hizmet alacak.

 

Pehlivan, her zamanki mütavaziliğini gösterek sessiz sedasız yeni binaya taşındı. Ben, başkan beyin en çok bu huyunu seviyorum, çok mütevazi.

 

Anladığım kadarıyla binanın açılışı da kendisi gibi, önümüzdeki günlerde görkemli bir şekilde olacak. Geçtiğimiz gün de Kapalı yüzme havuzunun ihale haberini yapmıştım. Belediye hizmet binası da bitti. Sırada Diş hastanesinin önündeki trafiğin rahatlaması için yapılacak kavşak ile belediye binasının olduğu Petkim Işıklardaki kavşak da bu sene içerisinde bitecek. Pehlivan hizmette yavaş yavaş gaza basmaya başladı. 

 

Ben Körfez ilçemize böyle muhteşem bir belediye binası kazandırdığı için Körfez Belediye Başkanımıza ve şahsında emeği geçen tüm emekçilere teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Kutluyorum.  Arkadaşlar bu dünyada her şey gelir geçer, ama eserler kalıcıdır. Hele böyle kamu hizmetinde kullanılacak hizmet alanlarıysa yapılanlar, siz ölseniz de arkanızdan amel defterleriniz kapanmaz kanaatindeyim.

Körfezlilerin daha hızlı ve kolay hizmet alabilmesini esas alarak oluşturulan yeni belediye binaları, Körfez ve Yarımca’daki dağınıklığı ortadan kaldırıp çalışanları tek bina altında toplayacak.

Ben size biraz da teknik bilgi verecektim ama hani derler ya anlatılmaz yaşanır diye, onun için gidin yerinde kendi gözlerinizle görün. Bana da hak vereceksiniz. Yok böyle bir bina. Tek kelimeyle muhteşem.!!!

 

Selam , saygı ve Duıa ile

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Kurt 11 yıl önce

ben de yeni belediye binasını gördüm. gerçekten muhteşem yapılmış. körfez böyle hizmeti hakeden bir ilçe. projelerin devamını bekliyoruz.

banner2817