Körfez, bu yaz da  rengarenk olacak

 

Körfez’in dört bir yanını çiçeklerle süsleyip, ağaçlarla yeşillendiren Körfez Belediyesi, mevsimlik çiçeklerle yaz aylarında Körfez’i adeta rengârenk bir görünüme büründürecek.

Açtığı onlarca yeni parkla birlikte çok sayıda park ve yeşil alana sahip olan Körfez Belediyesi, ekilecek mevsimlik çiçeklerin üretimini de Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü´nün fidanlığında gerçekleştiriyor.

ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ

Cadde ve sokaklar şimdiden dikilen çiçekler ile rengârenk bir hal alırken, vatandaşlar da yapılan uygulama nedeniyle oldukça memnun. Sadece cadde ve sokaklar değil, kamu kurum ve kuruluşlarının önleri de çiçeklerle daha güzel bir görünüme kavuşturuyor. Başkan Baran da yapılan uygulamayı yakından takip ederken, “Sadece çiçek ekmiyor, ilçenin dört bir yanını da fidan dikerek yeşillendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817