Körfez CHP'ye aday olacak mı ?

Ahmet YARAR

KARİYERLİ ADAY İSTİYORLAR

Yerel seçimler 30 Mart 2014 tarihine yapılacak.  Seçimlerin öncesinde belediye başkan adaylarını belirlerken büyük bir titizlik gösteren, seçimi kazanabilecek vizyon sahibi adaylarla yola çıkmaya hazırlanan CHP,  bu kez akademisyen isimleri aday göstermeye hazırlanıyor.

 

 

BAŞAR ADAY OLACAK MI ?

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cüneyd Özkürkçügil`in İzmit, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi eski Rektörü  Prof. Dr. Ali Akdemir`in Büyükşehir Belediye Başkan aday adayılığından sonra Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Başar da CHP`den Körfez Belediye Başkan aday adaylığına  hazırlanıyor. CHP`deki birçok üst düzey yönetici ve partilinin Başar`a adaylık teklifinde bulunduğu öğrenildi. CHP`lilerin bu teklifine sıcak bakan ve “Olur” yanıtını verdiği öğrenilen Başar`ın, önümüzdeki günlerde net bir karar vermesi bekleniyor.

 

 

Başar’ın geçmişi ise gayet düzgün, 1998 yılından bu yana Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi`nde öğretim üyeliği yapan Başar`ın, ulusal ve uluslararası alanda yayınlanan çok sayıda kitap ve makalenin yanı sıra, sergilenen çok sayıda kişisel ve karma resim sergisi de bulunuyor. CHP`den Körfez Belediye Başkanlığı`na aday adayı olması beklenen Prof. Dr. Reşat Başar 1962  doğumlu.   Reşat Başar, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi`nden 1984 yılında mezun oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817