KÖRFEZ'DE ADAY SAYISI ARTTI

DSP Körfez İlçe Başkanı Gündür Kamil Çehreli, ilçede gazetecilik yapan Vedat Taştekin’in Körfez Belediye Başkan adayları olacağını söyledi.

DSP İlçe Başkanı Çehreli, konuyla ilgili açıklamanın yarın il merkezinde yapılacağını ve Kocaeli genelinde 9 belediye başkan adayları olacağını belirterek, “Adaylarımız açıklandıktan sonra çalışmalara hızla başlayacağız. Şu anda Körfez’de başkan adayını belirledik, meclis üyesi adaylarının dosyalarını teslim alıyoruz” dedi.

Listeler Yeniden

Körfez’de siyaset günler azaldıkça daha çok hareketlenmeye başladı. Cumhur İttifakı yapan AK Parti ve MHP’de belediye başkan adayı Şener Söğüt için çalışmalar devam ederken, meclis üyeliği listelerinde de belirsizlik başladı. Seçime ayrı ayrı listelerle gireceği duyurulan Cumhur ittifakında, şimdi ortak liste yapılması için girişimler olduğu iddia ediliyor.

Millet ittifakında ise seçimlere çatı aday Salih Şirin’le ve meclis üyeliğinde de ortak listeyle girilecek. Bu ittikakta da CHP ve İYİ Parti kendi listelerini belirledikten sonra toplantı yapılarak ortak listenin hazırlanacağı öğrenildi. Çalışmalarına hız katan İYİ Parti’de sandık başı görevli listesinin tamamlandığı belirtilirken, CHP’nin de her sandıkta bir görevlisinin olacağı söylendi.

4 Aday

Bu gelişmeler sonrasında 31 Mart sabahı sandıkta vatandaşlardan oy isteyecek belediye başkan adayı 4 kişi oldu. Cumhur İttifakı adayı Şener Söğüt, Millet İttifakı adayı Salih Şirin, Saadet partisi adayı Recep Sarıdoğan, DSP adayı Vedat Taştekin olarak şu anda açıklanmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817