KÖRFEZ'DE ÇALIŞMALAR DÖRT KOLDAN DEVAM EDİYOR

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların da güzel olması dolayısıyla yollardaki bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor

Körfez genelinde 40 bin ton asfalt serimi gerçekleştirecek olan Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının başından itibaren başlattığı çalışmaları aralıksız devam ettiriyor. Bir çok cadde ve sokak komple asfaltlanıp daha kullanışlı hale getirilirken, küçük eksiklikler de ekipler tarafından gideriliyor.

DÖRT MAHALLEDE SÜRDÜ

Bu çalışmalar kapsamında Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeniyalı, Fatih, Çamlıtepe Mahalleleri’nde önceki gün eş zamanlı olarak bakım-onarım çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlar küçük dokunuşlarla hayatı kolaylaştıran çalışmaları yürüten ekiplere teşekkür ederken, yetkililer, çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817