KÖRFEZ'DE KORKUNÇ KAZA

Körfez Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi Kahveler Durağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında D-100 Karayolu’nda çarpışan iki araçtan biri takla attı. Takla atan otomobil içinde bulunan 3 kişi yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

Kaza D-100 Karayolunda meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre İstanbul istikametine gitmekte olan Ziya Polat idaresindeki  34 NR 5349 plakalı otomobil bir başka araç tarafından sıkıştırıldı ve 34 TK 3656 plakalı araçla çarpıştı. Kazaya neden olan aracın sürücüsü iddiaya göre olay yerinden kaçtı.

Kazada 34 NR 5349 plakalı otomobil çarpmanın etkisiyle savruldu ve ters dönerek bariyerlere vurdu. Ters dönen otomobil içinde bulunan 3 kişi araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan Merban, Maziye ve Emre Polat adlı yaralıları çıkarttı ve olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerine teslim etti.

Kaza nedeniyle karayolu İstanbul şeridi bir süre trafiğe kapandı. Araçların kaldırılmasından sonra trafik normale dönerken, yaralılar da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817