KÖRFEZ'DE ÖNCELİK HALKIN GÜVENLİĞİ

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen binaların yıkımları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkımları gerçekleştiriliyor. Son olarak Tütünçiftlik bölgesinde yıkım yapan ekiplerin hedefi, bölgedeki vatandaşların güvenliğini sağlamak oldu. İlçe sakinlerinin şikâyetleri üzerine harekete geçen yetkililer, metruk yapılarda kötü durumların oluşmaması için bina sahiplerinin de rızası ile metruk yapılar yıkılıyor.

HUZUR VE GÜVENLİK

Körfez Belediyesi yetkilileri, sahipsiz ve bakımsız yapıların halkın güvenliğini tehlikeye attığını ifade ederek, “Başkanımızın hedefi, daha yaşanabilir bir Körfez inşa etmek… Kimi yapılar senelerdir olduğu gibi bekliyor. Üzerlerinde hiçbir değişiklik yapılmadığı gibi, bölge insanı için büyük tehlike arz ediyor. Biz de vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve refahı için yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817