Körfez'de Yollar Asfaltlandı  Parkeler Değiştirildi


Körfez Belediyesi ekipleri, bozulan ya da vatandaşların talepleri ile yenilenecek noktalarda çalışmalarını sürdürüyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz ayları başında başlattığı bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde hemen düzenlemeye gitti. İSU tarafından çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte asfaltlandı ve trafiğe açıldı.

ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

Asfaltlama dışında mahalle aralarında kış koşullarında bozulan parkeler de değiştirilerek yeniden düzenlendi. Çalışmalar sadece kent merkezinde değil, Körfez’in köylerinde de eş zamanlı olarak sürdürüldü. Ayrıca vatandaşların talepleri doğrultusunda Körfez’in belirli noktalarına kasis yapıldı ve özellikle çocuklar için oluşabilecek güvenlik tehdidi önlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817