Körfez Emniyetinden yılın muhtarına ziyaret
Emniyet Müdürlüğü ve Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı’nın ortaklaşa düzenlediği asayiş ve huzur  toplantısı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Coşkun Opak ve muhtar Şöhretli konuyla ilgili durum değerlendirmesi yapmak üzere bir araya geldi.

Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak; “Kurumumuz bayram, tatil demeden halkın huzuru için büyük özveri ile çalışmaktadır, olayları yerinde zamanında çözmek için siz yerel idarenin desteğine ihtiyacımız vardır, birlikte hareket edersek daha huzurlu yaşanılabilir bir Körfez  elde edebiliriz”  dedi.

Körfez ilçede yaşanan olayları incelediğimizde, olay sayısı bakımından en az olayın yaşandığı ilçeler arasında Türkiye genelinde  birinci sıradayız diyen Coşkun Opak, emniyet güçlerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817