KÖRFEZ İLÇE TEŞKİLATINA  BÜYÜK ONUR

İYİ Parti Körfez İlçe teşkilatında uzun zamandır yeni üye kaydı yarışı yaşanıyordu. Her yönetici, teşkilat mensubu yeni üye kaydı yaparak bu yarışta yer aldı. Bunun başarılı sonucu alındı ve seçmen nüfusu 100 binin üzerinde olan ilçeler içinde en çok üyesi olan ilçe Körfez olarak belirlendi.

Kendi klasmanında diğer ilçeleri geride bırakarak birinci olan Körfez ilçe teşkilatı adına İlçe Başkanı Cahit Sürüm’e teşekkür plaketi verildi. Plaket, İYİ Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, GİK Üyesi Cumali Durmuş, Hasan Toktaş ve İl Başkanı Şanbaz Yıldız tarafından takdim edildi. Cahit Sürüm, plaketi yönetimi ve teşkilat adına aldığını söyleyerek, bu yarışı kazanmalarını sağlayan ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817