KÖRFEZ İLÇEDE FUTBOL’DA DURMAK YOK


Körfez Belediyesi Başkan Danışmanı Metin Özkan’ın düzenlediği Körfez İlçe Halı saha Futbol Maçları tüm hızıyla devam ediyor.






Hereke’ de yapılan organizasyonda Başkan Danışmanı Özkan maç öncesi ve sonrası organizasyona katılan tüm misafirleriyle yakından ilgilendi. Özkan sakat olmasına rağmen eksik olan yeşil takımın kalesine geçti. Maç içinde birbirinden güzel kurtarışlara imza atarak yeşil takımın kazanmasında büyük rol oynadı. Maçın sonunda maçın adamı seçildi.

 

            Yapılan Futbol organizasyonuna Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Başsavcısı Üzeyir Karakülah, Körfez Tapu Sicil Müdürü Tunahan Yiğit, Körfez Belediyesi Başkan Danışmanı Metin Özkan, Kocaeli Meydan Genel Yayın Yönetmeni  ve Kardeşler Matbaası Sahibi Burhan Yarar, Danışman Mitat Atalay, Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu, Eski Profesyonel futbolculardan Mehmet Akdemir, Körfez 10.nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkan yardımcısı Mahmut Kavak, Mali Müşavirler Orhan Bozkurt ve Mazlum Göçer, İşadamları Şerafettin Dirican, Mehmet Tüzer, Sendikacı Zekeriya Çetin, Körfez İlçede Diş doktorluğu yapan Ergün Tanrıverdi, Körfez Belediye Personeli Sinan Yıldırım katıldı.

 

            Sahada Dostluk ve Fair Play ön plandaydı çok hareketli geçen müsabakanın sonunda Yeşil takım Kırmızı takımı 9-8 yendi. Maçın en önemli anı ise Körfez Başsavcısı Üzeyir Karakülah’ ın Mali müşavir Mazlum Göçer’e orta sahadan attığı gol oldu.

 

YEŞİL TAKIM                       : 9

 

1.METİN ÖZKAN

2.MİTAT ATALAY                1 GOL

3.ŞERAFETTİN DİRİCAN    1 GOL

4.MAHMUT KAVAK

5.BURHAN YARAR              1 GOL

6.MEHMET AKDEMİR         3 GOL

7.ÜZEYİR KARAKÜLAH     2 GOL

8.MAHMUT ŞİRİNOĞLU     1 GOL

 

KIRMIZI TAKIM                  : 8

 

1.MAZLUM GÖÇER

2.ZEKERİYA ÇETİN

3.SİNAN YILDIRIM             2 GOL

4.ORHAN BOZKURT          

5.MUSTAFA ÇULCU           2 GOL

6.ERGÜN TANRIVERDİ       1 GOL

7.TUNAHAN YİĞİT              2 GOL

8.MEHMET TÜZER               1 GOL



Engin Koyun'un danışmanı Mitat Atalay ile İlimizin tanınmış Mali Müşavirlerinden Mazlum Göçer takımların kalelerine geçtiler.



Karşılaşmayı çok sayıda gençte izledi



Mustafa Çulcu, Burhan Yarar ve Zekeriya Çetin günün hatırasına fotoğraf çekildiler.


Yunus Pehlivan'ın spor danışmanı Metin Özkan ile Engin Koyun'un danışmanı Mitat Atalay

''Spor , Dostluk ve Kardeşliktir'' Maçlarda oynamak isteyen herkese kapımız açıktır, buyursunlar gelsinler dediler.





Metin Özkan, Burhan Yarar ve Tunahan Yiğit günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Heyecan Fırtınası şeklinde geçen maçı Kaymakam Mahmut Şirinoğlu'nun kaptanlığını yaptığı Yeşil takım zorda olsa kazanmasını bildi.




 

             

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817