KÖRFEZ'İN MUHTARLARINDAN KOMUTANA VEDA YEMEĞİ

Dikenli Köyü Muhtarı Aydın Bekler'in ev sahipliğinde Dikenli Köyü Mesire alanında düzenlenen yemekli veda programında tayini çıkan Körfez İlçe Jandarma Komutanına plaket verilerek çeşitli hediyeler takdim edildi. Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can'ın da iştirak ettiği programda övgü dolu sözler söylenerek helallik istendi. Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar ve Körfez Köylerinden Sorumlu Müdür Özcan Efe de programda  kısa bir teşekkür konuşması  yaparak ilçe komutanından helallik istedi. Duygusal anların yaşandığı programa mahalle ve köy muhtarlarının tamamı katıldı.

İlçe Komutanı Jandarma Yüzbaşı Fikret Çetinkale ise kendisi adına düzenlenen bu programdan çok memnun olduğunu başta Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve köy muhtarlarına teşekkür ederek, " Çok duygulandım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bitlis İline tayinimiz çıktı, vatanın her karışı bizim için kutsaldır. 15 Ağustosta görev yerimde olacağım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817