Körfez Kaymakamı Can, şoförler Odasını ziyaret etti
 Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Şoförler Odası’na yaptığı ziyarette, Oda Başkanı Ali Karadeniz’in ilçe şoför esnafı ve halkının sorunlarını aktarması üzerine, haklı olduklarını belirterek, ‘’İlçedeki sanayi kuruluşlarının külfetine katlanan, nimetlerinden da faydalanmalıdır’’ dedi.

İlçedeki oda, dernek ve vatandaşlara iadeyi ziyaretlerde bulunan Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Şoförler Odası’nda da Oda Başkanı Ali Karadeniz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Çakal, Hamza Özkan ve Muhasebeci Gürbüz Aslan tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında, Ali Karadeniz odaya aktif üye olan 1100 şoför esnafı olduğunu söyleyerek, ‘’Üyelerimizin ve ilçe halkının sorunları çok. Odamız, vatandaşlara tercüman olmaya çalışan, en aktif odalardan. İlçedeki en önemli sorun otopark ve işsizlik. Çaresiz kalan vatandaşlar bize ulaşarak yardımcı olmamızı istiyorlar. İlçemiz sanayi bölgesi ve bunun tüm çilelerine katlanıyoruz. Fakat, il dışından insanlar gelip burada iş buluyor, ilçenin gençleri kahve köşelerinde oturuyor’’ dedi.

Kaymakam Can, kendisinin de bu konuda hassas olduğunu ifade ederek,’’Bana göre de sanayinin külfetine katlanan, nimetinden de faydalanmalıdır. Bu şekilde hareket edilirse, hem fabrikalar uzak yerlere servis çıkartmazlar, hem de ekmek yiyen aileler sanayinin çilesine katlanırlar. Yapacağımzı görüşme ve toplantılarda bu konuyu gündeme getireceğim ve sanayi kuruluşlarının konuya özen göstermelerini isteyeceğim’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817