Körfez Lojistikçiler Derneği  Kaymakam ve Emniyet Müdürü’nü ziyaret etti.
 Körfez Lojistikçiler Dernek Başkanı Veysel Şenol, Başkan Yardımcısı Mustafa Altun ve dernek yöneticileri yaptıkları ziyaretlerle hem geçmiş bayram kutlaması yaptılar, hem de kendilerini tanıtarak çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Veysel Şenol, tanıtım sonrasında yaptığı açıklamada, ilçenin bu derneğe ihtiyacı olduğunu hatırlatarak, Körfez’de yaşayan ve yönetici konumunda olan her idarecinin ve vatandaşın derneğe sahip çıkması gerektiğini söyleyerek, ‘’Emniyet teşkilatı ve resmi makamlar bir yere kadar trafik sevk ve idaresinde etkili olacaktır. Buradaki asıl düzen ve disiplini dernek yönetimi sağlayacaktır. Bunun için bize çalışmalarımızda destek ve bu ilçenin acil ihtiyacı olan tır parkı konusunda yardımcı olunması gerekiyor. Biraz daha beklenirse çok geç olunacaktır’’ dedi.

Başkan yardımcısı Mustafa Altun’da derneğin çalışmalarını aktararak, amacın ticaret olduğu kadar ilçedeki düzenin sağlanması olduğunu ve dernek üyeleri tarafından yürütülecek taşıma işinin disiplin ve düzen içinde devam edebileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817