Körfez Panayıra Hazır

Körfez Ağadere Esnaf Platformu tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, Koronavirüs için tüm önlemlerin alınacağı ve titizlikle uygulanacağı Panayır Günleri 27 Temmuz-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Panayır günleri için cadde 4 gün trafiğe kapalı kalacak, esnaf yalnızca kendi dükkanı önünde, kaldırımdan taşmadan teşhirlerini kuracak. Cadde esnafı dışında bir başka yerden esnaf tezgah açamayacak ve her esnaf kendi iş yerinin önünü kullanabilecek.

Panayır günlerinin tanıtımı içinde bilbord ve tabelalarda duyuru yapılacak, 250 adet afiş iş yerlerine ve noktalara asılacak. Belediyenin anonslarla duyuru yapacağı panayır için de cadde ışıklandırmaları yapılacak, dört gün boyunca da halka lokma ikramları yapılacak ve caddeye girişlerde dezenfektan tünelinden geçilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817