Körfez Saadet te Kalabalık Divan

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı aylık  yapılan İlçe Divan Toplantısını Bütün Teşkilat Mensuplarının katılımı ile gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Başkanlığında aylık yapılan ilçe divan toplantısına Hanım Komüsyonları,Gençlik Teşkilatı ,İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İl Müfettişi Ünal Aktaş ta hazır bulundu. Toplantının Onur Konuğu Avusturya İslam Federasyonu başkanı  Muhammet Turhan oldu.

Bu kötü gidişe Saadet Kadroları dur diyecektir.

Yoğun bir katılımın olduğu Divan toplantısın açılışında konuşan İlçe Başkanı Recep Sarıdoğan Stratejik bir bölgede olan Ülkemizin zor günler geçirdiğini söyledi. Dış Politikada yapılan yanlışlıklar etrafımızı ateş çemberine çevirdiğini söyleyen Sarıdoğan Ekonominindi iyiye gitmediğini eğer böyle giderse Türkiye’yi ileride zor günlerin beklediğini ,Kötü giden sadece bunların olmadığını bununla birlikte yerelde yapılan arazi peşkeşleri, Sahillerin yok pahasına satıldığı ve Belediyelerin ellerindeki arazileri birilere peşkeş çekmesi sebebi ile belediyelerinde borçlarının katlandığını bunun bu girdaptan tek bir Kurtuluşun ve çözümünün olduğunu oda 2014 martında İş Başına Getirilecek Milli Görüşçü bir kadronun iş başına getirilerek çözüme kavuşacağını söyledi.

İslam Dünyası Batıcı zihniyetlerin Cezasını Çekiyor

Daha Sonra Kürsüye Gelen Avusturya İslam Federasyonu başkanı Muhammet Turhan sözlerine Selam Olsun Hak yolunun  yolcularına Selam Olsun Mısıra ve Kıyama kalkmış haksızlık karşında eğilmeyen Adeviye Meydanına ve Şahadeti tatmış Mücahitlere kardeşlerimize rabbim zaferler nasip etsin diyen Turhan   Bu gün ülkemizdeki ve orta doğudaki sıkıntıların sebebinin Batının değerlerini Üstün tutma arzusunda olan onların Emrettiklerini yapan Ülkelerindeki taklitçi zihniyetlerden kaynaklandığını söyledi.

Saadet Kadrolarını canı gönülden kutladığını söyleyen Muhammet Turhan Sizler iktidarı bir Köşe dönme, Saltanat sürme ihale alma olarak değil Allah için Dünya ve ahiret mutluluğuna ulaşmak Rızayı ilahiyi kazanmak için çalışan bir topluluksunuz, milletimizin bunu çok iyi biliyor ve gelecek seçimlerde mutlaka Yerel yönetimleri ehil ellere teslim edeceğini söyledi.

Sayın Başbakanın Mısırda hyapılan  Darbenin altında İsrail’in parmağı var demesinin doğru olduğunu fakat aynı başbakanın Erbakan bizi yıllardır Siyonizm’le avuttu demesiyle tezat oluşturduğunu söyleyen Muhammet Turhan biz bu gafillere Uyanda balığa gidelim diyoruz. Daha Siz Erbakan Hocamızın bütün projelerinin haklılığını anlayacaksınız ama inşallah o zaman İş İşten geçmiş olmaz dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817