KÖRFEZ SAHİL CADDESİ YENİLENDİ

Körfez Belediyesi ilçe genelinde başlattığı yol çalışmaları ile cadde ve sokakları yeniliyor. Fen İşleri Müdürlüğünün büyük bir titizlik içerisinde sürdürdüğü çalışmalar neticesinde, vatandaşlarında talepleri ile Mimar Sinan Mahallesi Sahil Caddesi’nde yol bakım ve onarım çalışması yürütüldü. Yapılan çalışma ile caddede mevcut yol kazınarak yeniden sıcak asfalt dökülerek güzel hale getirildi.

DÖRT BİR KOLDAN SÜRDÜ

Çalışmalar sadece Mimar Sinan Mahallesi’nde değil; Esentepe Mahallesi, Yeni Yalı ve 17 Ağustos Mahallesi’nde de devam etti. Kışladüzü’nde ise kaldırım betonlama çalışmaları tamamlandı. Bölgede oturan vatandaşlar ise özellikle kış ayları öncesinde yapılan çalışmalardan dolayı ekiplere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817