Körfez Ticaret Odası’nı iki vekil ziyaret etti

Körfez Ticaret Odası’na ziyaretler devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Her iki ziyarette de Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri hazır bulundu.

Aygün’ ’Ticaret Daha İyi Yerlere Gelecektir’’

Ziyarette konuşan Zeki Aygün KTO Başkanı Recep ÖZTÜRK ve ekibine görevlerinde başarılar dileyerek, Başkan Gülsoy’un göreve ziyadesiyle yakışan bir isim olduğunu, Körfez Ticaret Odası’nı layıkıyla temsil edileceğine inandıklarını ve bu sayede ticaretin daha iyi noktalara gelmesi için gereken çabanın da fazlasıyla gösterileceğine inandıklarını belirtti.

Tarhan ‘’seçim çalışması değil hayırlı olsun ziyareti’’

Körfez Ticaret Odası’nı ziyaretinde konuşan Tahsin Tarhan gelişimizin nedeni seçim çalışması değil hayırlı olsun ziyaretidir. Yeni görevinizde başarılar diliyorum, ilimizin en büyük STK’larından olan Körfez Ticaret Odası’nın büyük başarılara imza atacağınıza inancımızın sonsuz olduğunun bilinmesini isteriz’’ dedi. Ziyaretler toplu çekilen fotoğraflarla son buldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817