KÖRFEZ, TÜRKÖZ’ÜN İFTARINDA BULUŞTU
 Derince Yenikent Mahallesi’nde yer alan Türköz Düğün Salonu’nda düzenlenen iftara, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye  Başkan Yardımcısı Faruk Denli, MHP, AKP ve CHP Belediye Meclis Üyeleri, KTO Meclis Başkanı Güngör Ayhan, KTO Meclis Başkan Vekili Bilal Atak, KTO meclisi ve yönetimi, Körfez’de faaliyet gösteren STK ve Derneklerin başkanları ve yönetimleri, ilçenin işadamları, Körfez ve Derince esnafı katıldı. Koceli’nin ve Körfez’in tanınmış işadamları ve simaları bu yemekte bir araya gelirken, düğün salonuna ait bölümde tamamen doldu. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftarda, Recep Öztürk ve Hüseyin Öztürk ile şirket yetkilileri gelen konuklarla yakından ilgilendiler. Türköz ailesi konukları kapıda karşılarken, iftardan sonra yemek duasını Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan yaptırdı.

Yemekten sonra, iftara katılan konuklar çay içerek bir süre sohbet ettiler. Körfez ve Derince’nin neredeyse tüm vitrininin yer aldığı sohbette de güncel konular konuşuldu ve Ramazan ayı nedeniyle ziyaret fırsatı bulamayan konuklar ayak üstü sohbete daldılar. Düzenlenen en kalabalık salon iftarını gerçekleştiren Türköz ailesi, her yıl geleneksel olarak yaptıkları organizasyonda örnek bir ev sahipliği gerçekleştirdiler.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817