Körfez Vefa SK  Tesislerine Hayran Kaldılar

Söğüt, Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç ve yönetiminin hazırladığı tesisleri inceledi ve çok beğendiklerini, diğer kulüplere de örnek olması gerektiğini söyledi.

Şener Söğüt ziyaret sırasında, kulüp olarak 1 yılda yapılan ve ses getiren faaliyetler hakkında da bilgi aldı. Kılıç, bundan sonra daha da etkili çalışmalar yapacaklarını ve gençlerin spordan en iyi şekilde faydalanmaları, sağlam bir beden, sağlam bir kafa ile geleceğe hazırlanmalarını sağlayacaklarını söyledi.

Başkan Şener Söğüt, Kılıç’a ziyaretin anısına hediye verirken, Kılıç’ta üzerinde isim yazılı formayı verdi. Daha sonra tesisler incelendi ve minyatür sahada topa vuran Söğüt, yapılan çalışmaları çok beğendiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817