Körfez Vergi Dairesinden Efe'ye Ziyaret
 Körfez Vergi Dairesi Müdürü Abdullar Cesar’dan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Seçimlerinin geçtiğimiz günlerde tamamlayan Körfez Ticaret Odası yönetimine  protokolünün ziyaretleri devam ediyor.

Körfez İlçe Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar ve vergi dairesi çalışanlarından oluşan heyet, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulunu ziyaret ederek yeni dönemlerindeki görevlerinde başarılar dilediler.

Körfez İlçe Vergi Dairesinden gelen heyeti Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Veli Yıldız, Mustafa Gülçan, Şener Söğüt ve Mustafa Genç karşıladılar.

Körfez İlçe Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Cesar, oda yönetiminin yeni görev dönemlerinin hayırlı olmasını dileyerek, “Körfez Ticaret Odası ilçemizdeki en önemli  sivil toplum örgütlerinden biri. Her zaman yetki ve imkanımız dahilinde kurumsal işbirliği ile, dayanışma içerisinde çalışmalarımızı yürütttük. Yeni dönemde de Oda yönetiminin yine aynı şekilde hızla çalışacağına inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

KTO Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Efe, Ziyaretleri nedeniyle Körfez Vergi Dairesi’ ne teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817