KÖRFEZ YARDIM SEVENLER’DE TIRPANLAR 12. KEZ BAŞKAN
 Körfez Yardım Sevenler Derneği’nde, Faika Tırpanlar 12. Kez yapılan kongrede, 12. Defa seçilerek ulaşılması zor bir rekora imza attı.

Yarımca Mimar Sinan mahallesi Balıkçılar Sitesi’ndeki Dernek binasında yapılan kongreye, Faika Tırpanlar tek liste ile seçime girdi. Yapılan kongre sonrasında  Faika Tırpanlar’ın listesi oy birliği ile kabul edildi ve 235 yıldır bu görevi sürdüren Tırpanlar, ulaşılması zor bir rekora imza atarak 12. Kez başkan oldu. Tırpanlar, kongreden sonra yaptığı konuşmada üyelere ve halka teşekkür ederek, ‘’Tek amacımız yardıma ihtiyacı olan insanlara bir nebze yardım edebilmek. Bu güne kadar hizmetimizi başarıyla yaptık. Beni va arkadaşlarımı destekleyen üyelerimize ve yardımlarını ulaştıran halkımıza teşekkür ederim. Derneğimiz öğrenci bursları vermeye, bu amaçla da gezi, kermes türü faaliyetler yapmaya devam edecektir’’dedi.

Faika Tırpanlar’ın yeni Yönetim Kurulu listesi , Başkan Faika Tırpanlar, Nursel Ermiş, Hatice Tümay, Saniye Ağırman, Adile Korumaz, Taybet Akgün, Sevgi Özata, Sevil Udum ve Nurcan Türk’ten oluştu. Denetim Kurulu’nda ise Nevin Tuncer, Nurten Bahçetepe ve Pervin Özarslan’dan oluştu.

Derneğin Genel Merkez Delegeleri ise Faika Tırpanlar, Nursel ermiş asil, Adile Korumaz  ve  İlknur Kaptan yedek olarak seçildi. Yönetim Kurulu yedek listesi ise İlknur Kaptan, Yurduşen Gökçe, Semra Onay, Sevil Tirali, Asuman Yılmaz, Berna Yılmaz, Candan Başkurt, Deniz Özkanlı ve Sevim Türeci olarak seçildi. Denetim Kurulu yedeklerde de  Filiz Kızılkaya, Sevil Yaylalı ve Zeynep Dağdeviren yer aldı.

Nabi Yazıcı-            resim kod- Faika Tırpanlar: Körfez Yardım Sevenler Derneği Başkanlığı’na Faika Tırpanlar 12. Kez seçildi.

Yönetim: Derneğin yeni yönetim kurulu toplu halde.

Üyeler ve yedeklerle: Körfez Yardım Sevenler Derneği yönetimi, yedekler ve üyeler birlikte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817