KÖRFEZ YASTA DÜĞÜN DÖNÜŞÜ FACİA 4 ÖLÜ..!

Alınan bilgi ve iddialara göre Murat Polat tarafından kullanılan 41 NR 830 plakalı otomobiliyle Kartal mevkiinde D100 karayolu üzerinde seyrederken önünde giden otobüse arkadan çarptı. Kaza sonrasında otomobil sürücüsü Murat Polat annesi Paşa Polat ve akrabaları olan Esengül Kaya ile oğlu Eren Kaya hayatını kaybetti. Kazada Gülbeyaz Polat ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Esengül Kaya (45) ile oğlu Eren Kaya'nın (25) Körfez İlimtepe Mahallesi'nde oturdukları Murat Polat ve annesi Paşa Polat'ın ise Yarımca'da İkamet ettikleri öğrenildi.

Cenazelerin halen İstanbul'da morgta olduğu ve bugün yapılacak otopsi sonrasında İzmit'e getirilecekleri Oradan da toprağa verilmek üzere Erzurum'a gönderilebilecekleri öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817