KÖRFEZ’DE 4+4 OTO BAKIMI
 Körfez ‘de faaliyete başlayan Otağ Otomotiv bünyesinde faaliyet gösteren Otağ Otomotiv bünyesindeki oto kuaförü, özellikle uzun Ramazan Bayram tatili için yakınlarını ziyarete gitmeye hazırlanan vatandaşları bakım ve temizlik yapmaya davet ediyor.

Yarımca Atalar Mahallesi İstasyon Caddesi Numara 4’te faaliyet gösteren oto kuaföründe, modern yöntemler , ilaç ve sistemler kullanılarak, araçların iç ve dış bakımı yapılıyor. İç ve dış olarak temizlenen araçlara, boya ve kaporta koruyucu bakımın yanı sıra, uzun yol bakımı da yapılıyor. Oto kuaföründe,  boya koruma için 50, iç detaylı temizlik için 125, çizik giderme için 125, motor koruma için 50, full bakım için ise 350 lira kampanyalı ücret alınıyor.

Körfez’de uzun zamandır oto galeri olarak ta hizmet veren ve oto kuaför hizmetiyle de yeni bir modayı başlatmaya hazırlanan Hulusi Türkoğlu, aile şirketi olarak oto kuaförü ve galerinin yanı sıra Acısu’da da Alpet Petrol İstasyonu olarak hizmet veriyor. Otağ Yönetim Kurulu Başkanı olan Hulusi Türkoğlu, amaçlarının Körfez ve Kocaeli halkına en iyi hizmeti vermek olduğunu söyleyerek, ‘’Yarımca’da Türk Kahvesi karşısındaki oto kuaföründe 600 metrekarelik kapalı alan içinde bir anda 10 aracın bakım ve temizliğini yapabiliyoruz. Körfez halkını araçlarının bakım ve temizliği için bekliyoruz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817