Körfez’de bir iş merkezine asansör boşluğundan Çıkan hırsız
 Körfez’de dün gece yaşanan hırsızlık olayı, hem vatandaşlara, hem de polislere pes dedirtti. Hiçbir engel tanımayan hırsızın, asansör boşluğunu kullanıp, kedi gibi çatıya çıkması bina sahibi olan müteahhiti bile şaşırttı.

Alınan bilgilere göre hırsızlık olayı gece saat 02.16 sıralarında Güney Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi’nde Evyap İnşaat İş Merkezi’nde  meydana geldi. Kafasında şapka, ellerinde eldiven olan hırsızlık zanlısı, gece 02.16’da binanın açık olan ön kapısından içeri girdi ve asansöre bindi. Binayı daha önceden incelediği anlaşılan zanlı, asansörle üst kata çıktı ve buradan asansör boşluğuna geçerek havalandırma penceresinden çatıya çıktı. Kedi gibi hareket eden hırsız, çatıdan sonra işadamı ve müteahhit olan Kemal Aydın’ın Evyap İnşaat adlı işyerinin balkon kapısını uzun süre zorlayıp, yanında getirdiği makas yardımıyla açtıktan sonra içeri girdi. Odalarda ve çekmecelerde değerli evrak, para ve kıymetli eşya arayan zanlı, daha sonra diğer katlardaki işyerlerine girme fırsatı bulamadan binadan çıktı.

Polis, kamera kayıtlarını inceleyerek zanlının kimliğini tespit etmeye çalışırken olayla ilgili soruşturma da devam ediyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin parmak izi ve suç izlerini tespit etmesinden sonra işyerinden nelerin alındığı ortaya çıkacak.

Evyap İnşaat, dahaönce de hırsızların uğrak noktası olmuş ve giriş kapısı bu nedenle son derece sağlam şekilde yapılarak, alarm sitemi kurulmuştu. Hırsızın bu nedenle çatıyı kullandığı ve kapıdan çıkıp diğer katlara girmediği tahmin ediliyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817