Körfez’de Caddeler Sabunla Yıkanıyor

Körfez’in en işlek caddelerinden olan Ağadere ve Tuğrul Caddelerini sabunlu dezenfektan su ile yıkayan belediye, ilk etapta şehir içerisindeki büyük cadde, sokak ve meydanlarda başlatılan sabunlu su ile yıkama çalışmalarını zamanla tüm ilçe genelinde yapmayı planlıyor. Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Temizlik İşleri Müdürü Recep Uysal haftada belirledikleri bir günde gece yarısından sabaha kadar bir caddeyi ve çevre sokaklarını detaylı bir şekilde temizlediklerini söyledi. Uysal “Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden faktörleri en aza indirmek, hattâ yok etmek amacıyla bütün cadde ve sokaklarda yıkama seferberliği başlattık. Yıkama programımız, en işlek cadde ve sokakların temizlenmesiyle başladı.” dedi.

Temiz ve sağlıklı bir çevre de yaşamanın herkesin hakkı olduğunu belirten Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, "Bu konuda vatandaşlarımıza da sorumluluk düşmektedir. En iyi temizlik kirletmemektir mantığından hareketle vatandaşların çevreye karşı duyarlılıklarını daha da artırmak için eğitim, bilinçlendirme faaliyetlerimiz sürüyor. Çevre konusunda çalışmalarımız artarak devam edecektir." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817