KÖRFEZ’DE DEV EKRANDA MİLLİ MAÇ HEYECANI
 Körfez Belediyesi tarafından Tütünçiftlik Kültür Merkezi önüne kurulan dev ekranda vatandaşlar milli maç heyecanını birlikte yaşadı. Türk Milli Futbol Takımı’nın Euro 2016’da oynayacağı maçların izlenmesi için özel bir alan oluşturuldu. Kurulan dev ekranda milli takımın maçını izleyen vatandaşlar, millilerin sahadaki heyecanına ortak oldu. İlçede kurulan dev ekranın yanı sıra kentte merkezileri başta olmak üzere Körfez’deki birçok cafede de milli maç heyecanı yaşandı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da 7’den 70’e yüzlerce vatandaşla birlikte milli maç heyecanını yaşadı. Renkli görüntülere ve büyük bir coşkuya sahne olan etkinlik, Türkiye’nin ardı ardına yediği gollerle maçın kaybedilmesi sonucu buruk sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817