Körfez’de hayata engel yok!

VATANDAŞ MAĞDUR EDİLMİYOR
Yoğun kar yağışı tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de de etkisini gösteriyor. Bu çerçevede halkın mağdur edilmemesi adına hummalı bir çalışma gerçekleştiren Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran’ın talimatı üzerine ekipler kentin çeşitli bölgelerinde tuzlama ve kar küreme çalışması gerçekleştirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Acil Müdahale Ekipleri; sahada üst geçit, meydanlar, otobüs duraklarında kar kürüme ve tuzlama çalışmaları yaptı.

Kent merkezinin yanı sıra ormanlık alanlar başta olmak üzere birçok bölgedeki noktalara hayvanlar için mama bırakılıyor. Ayrıca besleme noktalarında tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyan hayvanlar da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağında veteriner hekim kontrolü altında alınarak, tedavi ediliyor.

CADDE VE SOKAKLARDA YOĞUN MESAİ

Körfez Belediyesine bağlı Acil Müdahale Ekipleri kar yağışının yoğun olduğu yüksek bölgelerde yolların açık tutulması, vatandaşların rahat bir şekilde günlük hayatlarına devam edebilmeleri için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu bağlamda, Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerde, Körfez’in tüm caddelerinde, sokaklarında, kaldırımlarında, viyadük atlarında da buzlanma ve kazalara karşı tuzlama vb. tüm önlemlerini alıyor.

ÇALIŞMALAR 7/24 DEVAM EDİYOR
Kar mesainin yoğun şekilde yürütüldüğü İlçe genelinde, günlük hayatı etkileyebilecek tüm sorunlara anında müdahale ediliyor. Vatandaşların işlerine rahat gidebilmeleri için tüm cadde ve sokaklarda tuzlamalar devam ederken, yolların da açık tutulması için kar küreme araçlarıyla çalışmalar yoğun bir şekilde 7/24 sürdürülüyor.
Yapılan bu özverili çalışmalardan dolayı İlçe de yaşayan vatandaşlar, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ve belediye personeline teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817