KÖRFEZ’DE KÖŞE BUCAK TEMİZLİK
 Farklı Noktalarda Birçok Çalışma Gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi tarafından kentte kısa zaman aralıklarla gerçekleştirilen yol yıkama çalışması halkın ve esnafın beğenisini topladı. Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda ilçe merkezinde bulunan tüm ana cadde ve sokaklar tazyikli su ile yıkanarak toz ve çamurdan temizlendi. Farklı noktalarda temizlik çalışmalarına başlayan ekipler, tazyikli su ile çarşı merkezinde bulunan tüm cadde ve sokakları yıkayarak yollarda biriken kum, çamur ve benzeri atıkları temizledi.

Körfez’de Köprüler, Duraklar ve Kaldırımlar Ter Temiz

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bölge sınırları içinde bulunan cadde ve sokaklar titizlikle yıkanıyor. Halkın ortak kullanım alanları olan kaldırımlar, köprüler ve durakları büyük bir özveri ve gayretle temizleyen ekipler, ayrıca her gün farklı bir mahallede A’dan Z’ye çeşitliçalışmalar gerçekleştiriyor. Ekipler başta pazar yerleri olmak üzere, cadde, sokak ve kaldırımı deterjanlı suyla yıkıyor. Ayrıca mahallede bulunan tüm çöp konteynerlerini,çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte aracı ile suyla yıkayıp ilaçlıyor.

Çalışmaların Gecenin Geç Saatlerine Kadar Devam Ediyor

Körfez halkına temiz yaşam alanları sunmak adına gece gündüz çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, güçlü araç filosu ve uzman kadrolarıyla vatandaşa sunulan her türlü hizmeti profesyonelce gerçekleştiriyor. Gecenin geç saatlerine kadar vardiyalı şekilde Körfez’i köşe bucak temizleyen belediye ekipleri, halkın istek ve taleplerini de ön planda yaparak çalışmalarına yön veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817