Körfez'de  ''kurt kapanı '' Operasyonu

Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandıktan sonra ilçede ses getiren çalışmalara imza atan Körfez İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak hız kesmiyor.

 

İlçede Asayişi önlemek adına daha önce görülmemiş taktiklere başvuran Emniyet Müdürü Opak, Toplum destekli Polis Proğramı çerçevesinde '' Kırık Camlar Projesini''ni uygulamaya koydu.

 

Körfez'de son yapılan Operasyonda  6 ayrı mahkeme tarafından hakkında çeşitli suçlarla ilgili olarak aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Körfez İlçe Asayiş Şube Büro ekipleri tarafından gerçekleştirilen Kurt Kapanı adlı Operasyonda,  Kocaeli Polisinin her yerde aradığı T.Ş. adlı şahıs Körfez'de  yakalandı.

 

6 ayrı mahkeme tarafından hakkında çeşitli suçlarla ilgili olarak aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunan T.Ş. isimli şahıs  emniyetteki işlemlerin ardından önce adliyeye sonra cezaevine gönderildi.

Körfez'deki bir başka olay ise

 4 Nisan günü Körfez İlçesi Barbaros Mahallesi'nde bir şahısın evinde meydana gelen hırsızlık olayını araştıran Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, faili meçhul hırsızlık olayının zanlısının O.Y. olduğunu tespit etti. Şahısın adresine yapılan planlı operasyonla gözaltına alınan O.Y. emniyete getirilerek ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. O.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Bir eve girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen O.Y. isimli şahıs yapılan çalışmalar sonrası 8 ay sonra yakalanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817