Körfez'de muhteşem Seminer
Körfez Kent Toki Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda gerçekleşen proğramda öğrencilere Namaz kılmanın önemi ve Namazın Dinimizdeki yeri hakkında seminer verildi.

Ensar Vakfı Körfez Şubesi tarafından Organize edilen proğrama katılım çok yoğun oldu. Proğrama Körfez Belediye Başkanının eşi Bilge Baran, Okul Müdürü Orhan Yavuz, Ensar Vakfı Kadın Kolları Başkanı  Nurgül Akçil, Gençlik Kolları Başkanı , Ensar Vakfı Körfez İlçe  Vakıf Yönetimi ve kalabalık bir öğrenci gurubu katıldı.

 Program sonunda Ensar Vakfı Kadın Kolları Başkanı Nurgul Akçil Yazar Demet Tezcan'a çiçek takdim etti.

Proğramda bir konuşma yapan Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe'' M.E.B. ve Vakfımız tarafından organize edilen bu programa hoş geldiniz.  Amacımız Milli ve Manevi değerle sahip bir gençlik yetiştirmek. Türkiye çapındaki düzenlediğimiz bu programın amacı Öğrencilerimizi Namaz kılmaya teşvik etmek. Dinimizde Namaz ve Namaz kılmanın öneminin anlatılacağı bu programa gösterdiğiniz ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Bize bu imkanı sunan başta Okul Müdürümüz Orhan Yavuz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. dedi. Vakıf Başkanı  Özcan Efe, daha sonra yazar Demet Tezcan'a Plaket takdim  etti.

Körfez Kent Toki Konutları İmam Hatip Lisesi Müdürü Orhan Yavuz ise yaptığı konuşmada Ensar Vakfı Körfez İlçe Başkanı Özcan Efe'ye teşekkür etti. Yavuz, böyle programların artarak devam edeceğini söyleyerek öğrencilerimizi böyle programlarla bilinçlendirmeye devam edeceğiz. dedi.

Program sonunda konuk Yazar Demet Tezcan ve Programa katılanlar toplu olarak hatıra fotografı çektirdiler. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817