Körfez'de satırlı kavga

Körfez İlçesinde önceki gün akşam saatlerinde hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan olay iddialara göre şu şekilde gelişti. Körfez ilçesinde işten çıkartılan garson ve iş yeri sahibi arasında çıkan kavga her iki tarafından yakınları olaya karışınca biranda büyüdü.  Çok sayıda kişinin karıştığı kavgada 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırılırken 15 kişi gözaltına alındı.

PATRON ELEMAN KAVGASI
Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Körfez ilçesi Yeni Yalı Mahallesi üzerinde bulunan bir lokantada garson olarak çalışırken işten atıldığı öğrenilen Cebrail B. yanına aldığı arkadaşları ile patronu Hacı G.’nin yanına gitti ve iki grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrasında işten atılan Cebrail B. ve arkadaşları lokantadan ayrıldı. Lokantanın sahibi Hacı G.’de yanına aldığı garson ve yakınları ile birlikte eski garsonunun peşine düştü.

2 KİŞİ  BIÇAKLANDI
İddialara göre iki grup Fatih Mahallesi 95 Evler kavşağında karşılaştı ve iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada bir anda ortalık karışırken, arbede esnasında Yunus G. kalçasından Ahmet S. İse kolundan hafif bir şekilde bıçak yarası aldı. Kavgayı gören vatandaşlar hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri kavgayı kısa sürede yatıştırdı, ancak kavgaya karıştığı öne sürülen şahıslar kaçarak olay yerinden uzaklaştı. 

SOPA, SATIR VE BIÇAK ELEGEÇİRİLDİ

Olay yerinde yaralanan şahıslar hemen Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şahısların hayatı tehlikesi olmadığı öğrenildi. Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kavgaya ve bıçaklama olayına karıştığı iddia edilen şahısları yakalamayı başardı. Olayla ilgili olarak 15 şahıs gözaltına alınırken, şahıslar Tütünçiftlik Polis Merkezi Amirliği’ne getirildi ve ifadeleri alındı. Şahısların yanı sıra kavgada kullanıldığı iddia edilen suç unsurları da dikkat çekti. Polis ekipleri 4 adet sopa, 2 adet satır ve 4 adet bıçak ele geçirdi. kavgaya karıştığı iddia edilen şahıslardan Ramazan K. isimli şahısın yapılan sorgusunda Bakırköy Adliyesi tarafından uyuşturucu kullanmak ve satmak suçlarından dolayı aranmasının bulunduğu öğrenildi. Aranması olan şahıs işlemleri için İstanbul’a gönderileceği kaydedildi. Diğer şahıslar polis merkezinde alınan ifadelerinin ardından serbest kaldı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817