KÖRFEZ'DE TIR DEVİRİLDİ YOL KAPANDI
 Körfez Kirazlıyalı mevkiinde, D-100 karayolu İstanbul şeridinde meydana gelen trafik kazasında, üzerinde büyük kayaların da yer aldığı dolgu malzemesi taşıyan damperli kamyon devrildi. Bir anda karayoluna tonlarca malzeme dökülürken, kaza sırasında bir aracın yakınlarda olmaması yaşanabilecek faciayı engelledi.

Alınan bilgi ve iddialara göre kaza saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Harfiyat dolu yükü ile İstanbul istikametine gitmekte olan Fatih Keskin (42) yönetimindeki 41 SN 953 plakalı damperli kamyonun hakimiyetini kaybetti ve yoldan çıktı. Yoldan çıkan kamyon, su kanalına girip, kaldırıma tırmandıktan sonra büyük bir gürültü ile devrildi. Kaza sonrasında, damperde bulunan tonlarca ağırlıktaki çoğu büyük kayalardan oluşan dolgu malzemesi bir anda asfalta yayıldı. Kazada, sürücü hafif sıyrıklar alırken, olay sırasında aracın yakınında bir başka araç olmamamsı muhtemel faciayı önledi.

Kazdan sonra olay yerine getirilen 3 kepçe, 2 saatlik yoğun çalışmadan sonra asfalta dökülen malzemeyi temizledi. Bu sırada, İstanbul şeridi 3 saat süreyle trafiğe kapatıldı, Körfez Otoyol çıkışında kamyonlara yol verilmezken, trafikteki araçlarda yan yola verildi. Kamyon sürücüsü Körfez devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi edildikten sonra, olayla ilgili ifadesi alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817