Körfez’de yeni imar yolları açılıyor

 

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalarla vatandaşların hizmetine açılan yollar ulaşımı rahatlatırken, kentin gelişimine katkılar sağlıyor. İlçedeki yeni yerleşim alanlarının artması ile birlikte ihtiyaç duyulan yeni yolları yaptıklarını söyleyen Körfez Belediyesi yetkilileri, “Yeni yollar ve yatırımlarla birlikte şehrimizin hızlı kalkınmasını sağlıyoruz" açıklamasını yaptı. 

ULAŞIM KOLAYLIĞI

Tütünçiftlik Güney Mahallesi Yuca Sokak’ta oturan vatandaşlar Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’dan yol açma ve genişletme’ talebinde bulunmuş, hemen çalışma başlatılmıştı. Çalışma tamamlandı ve asfalt dökülerek kullanılır hale getirildi. Ayrıca İlimtepe ve Yukarı Hereke bölgesinde de iki yeni yol açma için çalışma başlatıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817