Körfez'deki  cinayet zanlıları yakalandı

Bingöl'de yaklaşık iki ay önce Sedat Barasan ile Serhat Aktaş arasında çıkan kavgada Barasan bıçaklanarak öldürülmüş, Aktaş ise cinayet suçundan cezaevine gönderilmişti.  Olayın büyümesinden ve kan davasına dönüşmesinden korkan baba Feyzullah Aktaş(64) ailesini alarak Körfez`e taşınmıştı. Ancak kan davası yaklaşık iki ay sonra ailesini kötü kaderinden kaçıran Feyzullah Aktaş'ı buldu. Yaşlı adam kanlıları tarafından geçtiğimiz hafta ikindi namazı çıkışında evine dönerken öldürüldü. 


Olayın ardından soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri cinayet zanlılarını yakalandı. Bayramın ikinci günü Bingöl`e giden otobüs binmek üzereyken yakalanan Saim B., Yusuf B. ve İsmail B. gözaltına alındı.  Diğer cinayet zanlısı Fevzi B. ise İstanbul`da yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü`nde ifadesi alınan zanlılardan Fevzi B.`nin cinayeti kendisini işlediğini itiraf ettiği öğrenildi. Zanlılar  adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817