KÖRFEZDEN BAKAN GEÇTİ
 Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK Akparti Körfez İlçe SKM Programları Kapsamında Körfez İlçede düzenlenen programlara katılım sağladı.


’GENÇLER GELECEĞİMİZDİR’

Projesi kapsamında sonra Yukarı Herekede Kanaat Önderleri ve aileleriyle bir araya geldi.Gerçekleşen ziyaretlerde Bakan IŞIK’aAkparti Körfez İlçe başkanı Osman BADEM, Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN, SKM Başkanı Şaban AYDIN, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk DENLİ ve teşkilat mensupları eşlik etti.Tablet dağıtım törenine katılan Bakan IŞIK ardından STK’lara konuk oldu.

Bakan IŞIK ‘Biriz Beraberiz’

Gerçekleşen SKM programlarına Bakan IŞIK damga vurdu, tablet dağıtım töreninde 600 minik sporcu ve aileleriyle biraraya gelen Bakan IŞIK 13 yılda Kocaeliye yapılan yatırımlardan, yapımı süren ve yapılacak yatırımlardan söz etti. Ardından hereke de Amatör balıkçılar derneği,Hereke su ürünleri kooperatifi, Yukarı Hereke Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneği ve Ordulular derneğine misafir olan Bakan IŞIK Eski Türkiye İle Yeni Türkiye arasındaki değişimden örnekler verdi. Hızlı tren, Marmaray, 3. Köprü,3. Havalimanı,Körfez geçiş köprüsü va daha birçok hayal gibi gözüken projelerin Akparti iktidarıyla hayata geçtiğini savunma sanayinde de yerli üretim silah, savaş helikopter, yerli savaş gemisi şimdide dünyada bir ilk olan füze geliştirdiklerini Türkiyenin dostuna güven, düşmana korku salmaya devam ettiğini ifade etti Kanaat önderleriyle gerçekleşen buluşmalarda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Bakan IŞIK, bizler belki ayrı dilleri konuşan insanlarız ama aynı duyguları paylaşıyoruz aynı kıbleye yönelipyanyana saf tutan insanlarız birlik ve beraberliğimize kast eden zarar vermeye çalışanlara fırsat verilmemesini istedi.

İlçe Başkanı Osman BADEM ‘Destek İstedi’

Akparti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM 13 akparti iktidarıyla elde edilen kazanımların devamı için 7 haziran genel seçimlerinde partisine destek istedi.Kazanımların çok kaolay bir şekide olası bir iktidar değişikliğinde çok kolay kaybedebileceğini muhalefetin popilistvaadlerle halkın kafasını karıştırdığını gerçeklikle alakası olmayan söylemlerle neredeyse açık arttırmaya dönen vaadlerin ülke ekonomisini uçuruma götüreceğini ifade etti. Dün devletin bir kurumunu yönetemeyen genel müdür sıfatındaki şahşın hesap uzmanı diye kendini halka yutturmaya çalıştığını, ülkenin doğusunda ayrı batısında ayrı konuşanların kandil ve pensilvanyanın  direktifiyle hareket ettiğini, bir diğer muhalefet partisininde ırkçı söylemlerle halkı ayrıştırmaktan başka bir amacının olmadığı milletimiz tarafından anlaşıldığı ortada iken harekelilerden bu şeçimde de ‘birliğin adresi milletin partisi’ Akpartiye destek  vermelerini istedi.






 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817