KÖRFEZ’E GÜMRÜK LABORATUVARI KURULUYOR

Ülke genelinde sınırlı sayıda bulunan Gümrük Laboratuarlarından biri de Körfez’de kuruluyor. Belediye tarafından yer tahsisi yapılan laboratuar için hem gümrük yetkilileri hem de iş dünyasının temsilcileri teşekkür ziyaretinde bulundu

Türkiye genelinde 6 tane bulunan ve bölgede tek olacak Gümrük Laboratuarı için Körfez Belediye Meclisi’nin ocak ayı toplantısında yer tahsisi için karar alındı. Türkiye genelinde sınırlı sayıda bulunan ve bölge için oldukça önemli olan Gümrük Laboratuarı’nın ilçede kurulacak olması dolayısıyla da Doğu Marmara Gümrük Bölge Müdürü Musa Aydemir, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, Başkan İsmail Baran’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İŞ DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ

Doğu Marmara Gümrük Bölge Müdürü Musa Aydemir, Başkan Baran’a laboratuar için yer tahsisi noktasında teşekkür ederken, “Gerçekten bölgemiz için önemli bir tesis olacak” ifadelerini kullandı. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel de bu tesisin Körfez’de bulunacak olmasının bölgedeki iş adamları için büyük bir kolaylık sağlayacağını belirterek Başkan Baran’a teşekkürlerini iletti.

ÜRÜN ANALİZİ YAPILACAK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kirazlıyalı da eski belediye binasının bulunduğu alanın bir kısmının laboratuar için tahsis edildiğini belirterek, “Zemin üzerine iki katlı bir bina yapılacak. Burada ithalat ve ihracat edilecek olan ürünlerin analizleri yapılacak. Böyle bir tesisin ilçemizde olması gerçekten önemliydi. İlçemiz ve illimiz için önemli olduğu için gereken desteği sağladık, sağlamayı da sürdüreceğiz.

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Körfezli sanayici, iş adamı, ihracatçılar için, Kocaeli’nin geleceği için çok önemli bir adım. Şehrin ticari yaşamına yarar getirecektir. Belediye Meclisimizin aldığı bu kararın şehirdeki var olan ekonomik topluluğu sevindirecek önemli bir adım olarak görmekteyim. Bu yönde karar alan tüm meclis üyelerimize halkımız adına teşekkür ediyorum ”dedi. Yapılan ziyaret sonrasında Doğu Marmara Gümrük Bölge Müdürü Musa Aydemir, Başkan Baran’a teşekkür plaketi takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817