KÖRFEZ’E İKİ İHALE MÜJDESİ!

Daha önce yapılan ve Haldız İnşaat firmasının kazandığı bin 506 konutluk projenin ihalesi feshedilmiş, yeni ihale süreci başlatılmıştı. Bir süredir sonucu merakla beklenen konutlar için ihalenin yapılacağı tarihler belirlendi.

TOPLAM BİN 506 KONUT

TOKİ tarafından Körfez İlimtepe bölgesinde yapılacak ve kuraları çekilerek ev sahiplerinin belirlendiği toplam bin 506 konut için yeni ihalenin iki aşamalı olarak gerçekleştirileceği belirtildi. Buna göre projenin 496 konutluk ilk etabının ihalesinin13 Ekim Perşembe günü saat 14.00’te yapılacağı açıklandı.

MİLLET BAHÇESİ DE YAPILACAK

Projenin toplamda bin 10 konutluk ikinci etabı ile ilgili ihalenin ise 26 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleştirileceği belirtildi. Öte yandan Körfez ilçe ile ilgili bir önemli ihalenin daha tarihi açıklandı. Yine İlimtepe Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapılacak olan Millet Bahçesinin ihalesinin 18 Ekim Salı günü saat 11.30’da gerçekleştirileceği duyuruldu.

MİLLET BAHÇESİNDE NELER OLACAK?

Bu arada Körfez ilçeye ve özellikle de İlimtepe bölgesine büyük bir canlılık getirmesi beklenen ve 400 dönümlük arazi üzerinde kurulacak olan Millet Bahçesi’nde spor tesisleri, kamp alanları, Macera Parkı, seyir terasları, dinlenme alanları ve yürüyüş yolları bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817