Körfez’li Ak Gençler Sandık İçin Toplandı

 

AK Parti Körfez gençlik kollarında seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Her mahallede düzenlenecek olan sandık danışma meclisi toplantılarının ilki gençlik kolları başkanı Kadir Alçık’ın Mahallesi olan Kuzey mahallesinde yapıldı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Programa katılan misafirlere teşekkür eden Kadir Alçık, yerel seçimler öncesinde aday adaylarımız partimiz için çalışıyor, teşkilatımız 2014 yerel seçimlerine odaklanmış durumda bizlerde gençlik kolları olarak her mahallemizde genç üye arkadaşlarımızla bir araya gelip çalışmalarımıza onlarında aktif olarak katılmasını sağlayacağız.Katılımın yoğun olduğu programda sırasıyla teşkilatlanma ve seçim işleri başkanları sunum yaparak Kuzey mahallesi gençlerine gençlik kolları yapısı, seçim çalışmaları ve Körfez ilçede yapılan icraatlar hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817