KÖRFEZLİ  HEMŞİRE HERKESİ YASA BOĞDU
 Alınan bilgilere göre oldukça sağlıklı olarak gözüken Hatice Yeşil, sahurdan sonra yatağına gitti. Hafta tatili olması nedeniyle geç uyanması beklenen genç kızdan haber alamayan ailesi, odasın girdiğinde üzücü manzara ile karşılaştı. Yatağında cansız olarak yatan Hatice Yeşil’in gece hayatını kaybettiği belirlendi. Eve gelen doktor genç kızın ölümünü doğrularken, savcı da inceleme yaptı ve otopsi ile kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için genç kızı morga kaldırttı. Yapılan ilk incelemelerde, genç kızın rahatsızlık sonucu öldüğü belirlendi.

Hemşire

Genç yaşta hayatını kaybeden Hatice Yeşil, Özel Aile Konak Hastanesi’nde sorumlu hemşire olarak görev yapıyordu. Güler yüzü ile iş yerinde ve çevresinde çok sevildiği belirtilen Hatice Yeşil’in ani ölümü iş yerindeki arkadaşlarını da şoka soktu. Ölüm haberini facebook sayfasından duyuran hastane yönetimi, duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Kaymakam Can yüzükleri takmıştı

Hatice Yeşil, kısa bir süre önce Körfez Nüfus Müdiresi Muazzez Aslan ve Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Müdürü Cemil Aslan çiftinin oğlu Ersin Aslan ile nişanlanmıştı. Yenikent’te düzenlenen nişan töreni ile Kaymakam Hasan Hüseyin Can, genç çiftin nişan yüzüklerini takarak, mutluluk dilemişti. 20 gün sonra da düğün yaparak evlenmeye hazırlanan Hatice Yeşil’in ölümü Aslan ailesini de yasa boğdu.

Hatice Yeşil, Tüpraş’tan emekli olan Necmi yeşil’in kızıydı. Genç kızın cenazesi, Yarımca Hacı Osman Camii’nde kılınacak olan öğlen namazının ardından Tütünçiftlik Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817