KÖRFEZLİ İŞADAMININ KIZININ NİŞANI
Körfez’in tanınmış iş adamlarından Kemal Aydın’ın kızı Tuğba’nın nişan töreni dillere destan oldu. Nihat Doğan’ın da sahneye çıktığı nişanda dolarlar havada uçuştu.

Hereke Kültür Merkezi Yeni Salonunda yapılan nişana, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ve eşi Ayşe Pehlivan,Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, İl Genel Meclis Başkan Vekili Mehmet Allak, AKP Belediye Başkanlığı aday adayları Engin Koyun, Öznur Gökkaya, Ali Çakır, Hayati Aydın eşleriyle, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, üyeler, DP Merkez Kurul Üyesi Fevzi Canbaz, işadamı Recep Öztürk, Veli Yıldız, Ahmet Önal, Erdoğan Bozkurt,İsa Bozkurt, Belediye Meclis Üyesi Metin Özkan AKP belediye meclis üyeliği aday adayları Yaşar Aydın, Bilal Bozkurt, Halis Bozkurt, İdris Bozkurt ve parti yöneticileri ile çok sayıda iş adamı ve aile dostu salonu doldurdu.

Belediye Başkanları Yunus Pehlivan ve Cemil Yaman evliliğe ilk adımı atan Tuğba Aydın ve Özcan Atalay’ın nışan yüzüklerini takarak, kurdelayı kestiler. Pehlivan yaptığı kısa konuşmada genç çifte çıktıkları yolda mutluluk diledikten sonra yüzükleri eşi Ayşe Pehlivan ile birlikte taktı ve hediyelerini verdiler. Daha sonra diğerkonuklarda hediyelerini taktim ederkenTuğba Aydın’ın babası Kemal Aydın kızı ve damadına bir Türk Bayrağı ile Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Nışan törenine katılan konuklar daha sonra davul eşliğinde amatör sanatçıların müziği ile pisti doldurdu ve halay çekip oynadılar. Bu arada Kemal Aydın, damat ve yakınları avuç avuç dolarları oynayanların, gelinin ve davulcunun başından attılar. Çocuklar ve müzisyenler dolarları kapışırken , bu olay nışan süresince tekrarlandı. Tuğba ve Özcan’ın bu mutlu günü kesilen pastanın ardından salona gelen Nihat Doğan’ın söylediği türkülerle devam etti.

Evliliğe ilk adımlarını görkemli bir nişanla atan Derya ve Kemal Aydın’ın kızı Tuğba Aydın İç mimar, damat Özcan Atalay ise Körfez’in tanınmış  iş adamlarından Özatalay İnşaat ve Otomotiv'in sahibi  Gülten ve Ramazan Atalay’ın oğlu ve Dış Ticaret mezunu.

Körfez'in tanınmış her iki ailesine de Kocaeli Meydan Ailesi olarak mutluluklar diliyoruz. 









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817