Körfezli Muhtar Halk Günü  Düzenledi


Salih Yolcu, seçildikten sonra ilk olarak mesai saatleri konusunda çalışma yaptı ve hafta sonlarında iki saat muhtarlığı açıp, mesai saatlerini diğer günlerde de erkene alıp, kapatmayı da geç yapmaya başladı.

Mahalle hakkında ki her soruna el atmaya çalışan Salih Yolcu, haftanın her Çarşambasını halk günü olarak değerlendirmeye başladı. Salih Yolcu, Çarşamba günlerini özel bir çalışmaya ayırdı ve özellikle sosyal yardımlaşma desteği almak isteyen vatandaşları kendi özel aracı ile alarak, dairelerde ki işlemlerini takip etmeye başladı. Bunun yanı sıra yine resmi dairelerde işleri olan imkanı kısıtlı vatandaşlarla da aynı gün özel olarak ilgilenen ve yardımcı olan Yolcu, uygulamasıyal yeni bir çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817