KÖRFEZLİ MUHTARLAR GÜNLERİNİ KUTLADI

İlk kutlanan günde siyasi partiler, yurt dışında olan Belediye Başkanı ve protokolün çoğu yer almadı.

Körfez Kaymakamlık bahçesinde Atatürk anıtı önünde düzenlenen Muhtarlar Günü kutlamasına, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Daire amirleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okudan, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar ve ilçe muhtarları katıldılar. Kaymakam Hasan Hüseyin Can, önce Derince’de ki törene katıldığı için Körfez’e gecikmeli olarak yetişti. Tören, Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Yapılan kısa konuşmasının ardından Kaymakam Hasan Hüseyin Can makamında ziyaret edildi. Belediyeye yapılan ziyaretten sonra da muhtarlar Tütünçiftlik sahilde kendileri için verilen yemeğe katıldılar.

İlk kez kutlanan Muhtarlar Günü diğer günlere oranla daha sönük gerçekleşirken, muhtarlar hatırlanmanın mutluluğu ile kutlamaları kabul ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817