KÖRFEZ'Lİ ŞEVVAL KİCK BOKS'TADA  ŞAMPİYON
 2013 Yılı Türkiye Taekvondo Poomse Şampiyonu, 2014 Avrupa Kulupler ikincisi Körfez'li Şevval Yarar başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Bolu Kick Boks İl temsilciliğinin 2015 yılı faaliyet programında yer alan Kick Boks  İller arası kulüpler liği Minikler ve yıldızlar ( Bay – Bayan) 1. Etap şampiyonası 22-MART-2015  Tarihinde,  Bolu ilinde yapıldı. 200 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonada

20 hakem görevalırken, İlimizden Mehmet Durukan hakem olarak görev yaptığı şampiyona Çok çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

 Körfez Uzakdoğu sporları İhtisas kulübü Başkanı ve Taekwondo  Kick Boks Teknik Direktörü Aşkın KAHVECİ'nin 7 sporcusuyla katıldığı şampiyonada 3 Altın Madalyadan birini

Taekwondoda Türkiye Şampiyonu Olan Şevval YARAR Aynı başarısını Kick boks tada göstererek 47 Kg.da Şampiyon oldu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817