KÖRFEZ’Lİ ŞEVVAL ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Antalya, Kasım ayında Dünya Külüpler arası Taekwondo Poomse Şampiyonasına ev sahipliği yapacak. Turnuva da ilimizi ve ülkemizi  2013 yılı Türkiye Teekwondo Poomse Şampiyonu Körfezli Şevval Yarar temsil edecek..

 

25 Kasım'da başlayacak olan şampiyonaya katılacak olan  2013 yılı Türkiye Teekwondo Poomse Şampiyonu Şevval Yarar ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.

KAHVECİ;"DÜNYA BİZİ KONUŞACAK"

Şevval'in Hocası Aşkın Kahveci katılacakları turnuvanın önemini dile getirdi. Kahveci'' Bir senedir bu turnuvaya hazırlanıyoruz. Şevval kızımız Türkiye'nin en iyisi. Çok emek verdik iyi hazırlandık. Çalışmamızın karşılığını da alacağımızı biliyoruz. Öğrencimle gurur duyuyorum. Bu zamana kadar birçok Milli sporcu yetiştirdim. Ülkemize bir sporcu yetiştirmenin daha gururunu yaşıyorum. Şevval kızımızı bundan sonra Avrupa ve Dünya Şampiyonasında da dereceye sokacağız. İnşallah Avrupa’da ve Dünya’da Ay Yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracağız” dedi.

Sporun ve Sporcunun dostu Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran '' Körfez'imizin gururu kızımıza her türlü desteği vereceğiz dedi. 


Şevval'in Babası Burhan Yarar kızımla gurur duyuyorum inşaallah  Ülkemizi en iyi derecede temsil edecek dedi. 
 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817